Kosten

een behandeling haptotherapie kost € 90,= en duurt ongeveer 1 uur.
haptotherapeutische relatiebegeleiding kost € 110,= en duurt ongeveer 1,5 uur.

Betaling

Je ontvangt na de behandeling per mail een factuur die je kan indienen bij je zorgverzekeraar.

Vergoeding Zorgverzekeraars

Mogelijke vergoeding kun je nazoeken op de website van de beroepsvereniging Vereniging Van Haptotherapeuten VVH: www.haptotherapeuten-vvh.nl Bij twijfel kan je het beste contact opnemen met je eigen ziektekostenverzekering. Soms kan je in overleg met je werkgever of uitkeringsinstantie een tegemoetkoming in de kosten afspreken. Ik ben zowel geregistreerd bij de Beroepsvereniging voor Haptotherapeuten (VVH) als in het BIG-register (Gezondheidszorg).
Voor haptotherapie heb je geen verwijzing nodig van je huisarts of specialist.

Haptonomie

artworks-000016447527-lw4qp2-cropDe Haptonomie bestudeert de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. In de ontwikkeling van ons leven speelt aanraking als meest directe vorm van communicatie een belangrijke rol. 

Lees meer ...

Haptotherapie

3027430438 02821f919d zWanneer men ziek is of iets mankeert, wil men daar over het algemeen zo snel mogelijk van af. Ziekte kan echter ook een signaal zijn om wat aan jezelf te doen. Zo kan een klacht iemand de mogelijkheid tot groei geven.

Lees meer ...

Relatietherapie

relatietherapieSpanningen en problemen tussen mensen komen veel voor en zijn tot op zekere hoogte normaal. Ze horen bij het leven, waarbij wat uit evenwicht raken en weer samen in evenwicht komen elkaar vaak opvolgt.

Lees meer ...

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn